Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maryam&maria Nādān Halqeh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Reis geeft de bal voor. Fudayl kan de bal niet met de borst controleren. Fudayl passt de bal in één keer door. Horta is nu in balbezit. Horta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Salim Mustafa speelt de bal door. Habibi heeft problemen om de bal te vangen. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Habibi onderschept slim de pass. Habibi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah speelt de bal door. Radji bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ziadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latfayak rent richting de bal. Latfayak geeft de bal voor. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maryam&maria - Nādān Halqeh 1:0

19e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Horta rent richting de bal. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maryam&maria - Nādān Halqeh 1:1

20e minuut.
Tazi met een sublieme pass. Ziadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khashshab. Khashshab krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Salim Mustafa onderschept slim de pass. Salim Mustafa speelt de bal door. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ziadi kopt de bal weg. Bakhtavar heeft problemen om de bal te vangen. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bakhtavar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maryam&maria 59%, Nādān Halqeh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maryam&maria - Nādān Halqeh 1:1

61e minuut.
Ziadi geeft de bal voor. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir passt de bal met de wreef. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ziadi is nu in balbezit. Fudayl is nu in balbezit. Nemazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fudayl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fudayl kan niet meer verder spelen. Kordiyeh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maryam&maria 64%, Nādān Halqeh 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maryam&maria - Nādān Halqeh 1:1