Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zibā Barf Gorosneh Heivān
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 13
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Abdulla geeft de bal voor. Na`imi rent richting de bal. Na`imi geeft een hoge lob. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
El-Akil speelt de bal door. Liib is nu in balbezit. Liib passt de bal in één keer door. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Barf - Gorosneh Heivān 1:0

25e minuut.
Lahcen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obeid met een snelle inworp. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Abdelfattah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zafajar geeft de bal voor. Inworp. Tamir met een snelle inworp. Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zafajar is nu in balbezit. Zafajar geeft een hoge lob. Trabelsi is nu in balbezit. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 47%, Gorosneh Heivān 53%.
Zibā Barf - Gorosneh Heivān 1:0

52e minuut.
Daar is Moham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Akil rent richting de bal. El-Akil schiet op doel. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun haalt uit met een fantastische trap. Jafari bokst de bal weg. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun haalt uit met een fantastische trap. Jafari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baya rent richting de bal. Baya probeert naar een medespeler te passen. Radji probeert de bal aan de voet te houden. Liib rent richting de bal. Liib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghiassy met een harde bal richting middenveld. Baya kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Tamir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamir met een snelle inworp. Liib is nu in balbezit. Liib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na`imi met een sublieme pass. Liib rent richting de bal. Liib speelt de bal door. Homayoun rent richting de bal. Homayoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tamir rent richting de bal. Ahrari is nu in balbezit. Met opzet legt Tamir zijn tegenspeler op de grond. Tamir krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ahrari geeft een lange en hoge pass. Trabelsi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Abdelfattah de bal onder controle te krijgen. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi schiet op doel. Taleqani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Atamari de bal. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah schiet op doel. Taleqani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zibā Barf - Gorosneh Heivān 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Barf 39%, Gorosneh Heivān 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zibā Barf - Gorosneh Heivān 1:1