Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hottyn FC mietkowo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


31e minuut.
Ansary kopt de bal weg. Klanbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli onderschept slim de pass. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hottyn FC - mietkowo 0:1

32e minuut.
Riaki passt de bal met de wreef. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaldai begaat een overtreding. Yaldai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hottyn FC 55%, mietkowo 45%.
Hottyn FC - mietkowo 0:1

49e minuut.
Chedli is nu in balbezit. Jaidi rent richting de bal. Jaidi speelt de bal door. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chedli is nu in balbezit. Atocha is nu in balbezit. Atocha geeft de bal voor. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup draait met de bal, schiet en ... El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Klanbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanbane geeft een hoge lob. Ramhe kopt de bal weg. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Trabelsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Driedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riaki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Riaki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Riaki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Nefteziri met de inworp. Jaidi rent richting de bal. Jaidi geeft een lange en hoge pass. Hoveyda rent richting de bal. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hottyn FC 50%, mietkowo 50%.
Hottyn FC - mietkowo 0:1