Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:24
  • Competitiewedstrijd: Γ΄ Division.02
  • Stadion: 99 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
99 a.s.kwfwn
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Filaniotis met een sublieme pass. Seisou rent richting de bal. Seisou met een sublieme pass. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constanti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Filaniotis passt de bal in één keer door. Ozerden is nu in balbezit. Ozerden probeert naar een medespeler te passen. Pashialis rent richting de bal. Pashialis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ozerden kopt de bal weg. Hürses heeft problemen om de bal te vangen. Pashialis is nu in balbezit. Pashialis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
99 - a.s.kwfwn 0:1

27e minuut.
Fotiou speelt de bal door. Pashialis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constanti. Constanti krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Filaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki passt de bal in één keer door. Photiou is nu in balbezit. Photiou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 99 61%, a.s.kwfwn 39%.
99 - a.s.kwfwn 0:1

47e minuut.
Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Filaniotis geeft een hoge lob. Hürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fotiou passt de bal in één keer door. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Constanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis verovert de bal door een tackle van achteren. Pashialis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
99 - a.s.kwfwn 0:2

61e minuut.
Fotiou speelt de bal door. Seisou is nu in balbezit. Seisou speelt de bal door. Pashialis rent richting de bal. Pashialis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pashialis passt de bal met de wreef. Karipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou verovert de bal door een tackle van achteren. Seisou rent richting de bal. Seisou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Engomitis trapt de bal weg van het doel. Vamvakas kopt de bal weg. Daar is Pashialis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashialis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zeki probeert de bal aan de voet te houden. Photiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taseli rent richting de bal. Photiou onderschept slim de pass. Photiou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
99 - a.s.kwfwn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 99 56%, a.s.kwfwn 44%.
99 - a.s.kwfwn 1:2