Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ionut-elvis sk-jn751226@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mavromatis probeert naar een medespeler te passen. Elmas probeert naar een medespeler te passen. Ersan heeft problemen om de bal te vangen. Sezenler rent richting de bal. Sezenler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hadjiloizou rent richting de bal. Tsolakidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadjiloizou. Hadjiloizou krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hadjiloizou geeft een lange en hoge pass. Tsolakidis met een snel genomen vrije trap. Kissonergis rent richting de bal. Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - sk-jn751226@hotmail.com 0:1

16e minuut.
Tsolakidis passt de bal in één keer door. İncirli bereikt de bal nog maar net als eerste. İncirli passt de bal met de wreef. Demirel Sazlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel Sazlık geeft een lange en hoge pass. Kürşat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı met een sublieme pass. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Demirel Sazlık verovert de bal door een tackle van achteren. Demirel Sazlık probeert naar een medespeler te passen. Elmas is nu in balbezit. Elmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ionut-elvis - sk-jn751226@hotmail.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 54%, sk-jn751226@hotmail.com 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ionut-elvis - sk-jn751226@hotmail.com 1:1

66e minuut.
Ali Talat rent richting de bal. Ali Talat passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Roussounides de bal onder controle te krijgen. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı geeft de bal voor. Necatigil bokst de bal weg.

76e minuut.
Ali Talat rent richting de bal. Ali Talat speelt de bal door. Ioannou rent richting de bal. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mavromatis probeert naar een medespeler te passen. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular passt de bal zonder na te denken. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Elmas met een sublieme pass. Ersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezenler verovert de bal door een tackle van achteren. Sezenler schiet op doel. Kürşat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - sk-jn751226@hotmail.com 2:1

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigrasitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirel Sazlık heeft problemen om de bal te vangen. Demirel Sazlık geeft de bal voor. Sezenler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 51%, sk-jn751226@hotmail.com 49%.
ionut-elvis - sk-jn751226@hotmail.com 2:1