Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omorfi mario bogdan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Drakos kopt de bal weg. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos met een sublieme pass. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Drakos is nu in balbezit. Papanikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zografos rent richting de bal. Zografos geeft een lange en hoge pass. Nikita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis schiet op doel. Hasipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Latifoğlu kopt de bal weg. Fındık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zografos rent richting de bal. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - mario bogdan 0:1

31e minuut.
Nikita rent richting de bal. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos met een sublieme pass. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fındık probeert de bal met de borst te controleren. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis passt de bal in één keer door. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - mario bogdan 0:2

37e minuut.
Daar is Fındık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaidis rent richting de bal. Fındık rent richting de bal. Nikolaidis onderschept slim de pass. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Klungelig pakt Drakos de bal. Papanikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanikolaou passt de bal in één keer door. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 60%, mario bogdan 40%.
omorfi - mario bogdan 0:2

51e minuut.
Leoni passt de bal zonder na te denken. Papanikolaou rent richting de bal. Papanikolaou passt de bal met de wreef. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karaolis de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papanikolaou zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikolaidis kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - mario bogdan 0:3

67e minuut.
Latifoğlu speelt de bal door. Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soytaç geeft de bal voor. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 60%, mario bogdan 40%.
omorfi - mario bogdan 0:3