Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CYPRUS 13 F.C. Steaua Latsia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Theocharous heeft problemen om de bal te vangen. Theocharous passt de bal zonder na te denken. Zeki Avcı heeft problemen om de bal te vangen. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Behiroğlu geeft een lange en hoge pass. Papadimitiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadimitiou geeft een hoge lob. Behiroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Pontzios is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Karvazonis rent richting de bal. Behiroğlu onderschept slim de pass. Marangos rent richting de bal. Marangos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 0:1

22e minuut.
Aşçıoğulları rent richting de bal. Zeki Avcı is nu in balbezit. Marangos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marangos krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kerim Güneş geeft de bal voor. Karvazonis rent richting de bal. Paulou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulou krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Güneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerim Güneş is nu in balbezit. Kerim Güneş passt de bal in één keer door. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bendaşan trapt de bal weg van het doel. Moraris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sıdal de bal. Güneş verovert de bal door een tackle van achteren. Güneş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Paulou onderschept slim de pass. Paulou geeft de bal voor. Papadimitiou rent richting de bal. Güneş rent richting de bal. Güneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 1:1

36e minuut.
Kerim Güneş met een sublieme pass. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pontzios zijn tegenspeler op de grond. Pontzios krijgt een gele kaart. Paulou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paulou met een snel genomen vrije trap. Daar is Kaşif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaşif schiet op doel. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 57%, F.C. Steaua Latsia 43%.
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 2:1

47e minuut.
Paulou is nu in balbezit. Marangos onderschept slim de pass. Marangos passt de bal zonder na te denken. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 2:2

54e minuut.
Pontzios speelt de bal door. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou maakt een afschuwelijke overtreding. Paulou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Aşçıoğulları met een sublieme pass. Güneş rent richting de bal. Güneş passt de bal zonder na te denken. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 43%, F.C. Steaua Latsia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CYPRUS 13 - F.C. Steaua Latsia 2:2