Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تتفته CYPRUS 13
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Behiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiri onderschept slim de pass. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Celalletinoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Behiroğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu onderschept slim de pass. Celalletinoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - CYPRUS 13 1:0

16e minuut.
Moraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiri passt de bal met de wreef. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu schiet op doel. Demosthenous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - CYPRUS 13 2:0

21e minuut.
Laifis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları geeft de bal voor. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kapsalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsalis met een sublieme pass. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Nadiri rent richting de bal. Nadiri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - CYPRUS 13 3:0

34e minuut.
Bendaşan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aggelides met een snelle inworp. Alpturk rent richting de bal. Alpturk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Alpturk geeft een hoge lob. Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bendaşan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aşçıoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Aşçıoğulları passt de bal in één keer door. Bendaşan rent richting de bal. Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kaşif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 49%, CYPRUS 13 51%.
تتفته - CYPRUS 13 3:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Kambilli de bal onder controle te krijgen. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif onderschept slim de pass. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - CYPRUS 13 3:1

64e minuut.
Nadiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif is nu in balbezit. Nadiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaşif wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Louvaris is nu in balbezit. Alpturk verovert de bal door een tackle van achteren. Alpturk speelt de bal door. Violaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Violaris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kaşif rent richting de bal. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif onderschept slim de pass. Alpturk rent richting de bal. Alpturk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 54%, CYPRUS 13 46%.
تتفته - CYPRUS 13 3:1