Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua Latsia yousef mohmed
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Karvazonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çomunoğlu rent richting de bal. Karvazonis onderschept slim de pass. Marangos rent richting de bal. Marangos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Latsia - yousef mohmed 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Larkou de bal. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal geeft een lange en hoge pass. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pontzios met een snelle inworp. Marangos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avkıran de bal. Karvazonis onderschept slim de pass. Karvazonis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Çomunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Vrachimis is nu in balbezit. Papadimitiou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papadimitiou krijgt een gele kaart. Karvazonis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayiomamitis komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Larkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkou speelt de bal door. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gourounias is nu in balbezit. Sıdal onderschept slim de pass. Sıdal speelt de bal door. Raif Denktaş heeft problemen om de bal te vangen. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Latsia 39%, yousef mohmed 61%.
F.C. Steaua Latsia - yousef mohmed 1:0

46e minuut.
Gourounias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Louka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marangos is nu in balbezit. Marangos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vrachimis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vrachimis komt het veld opgelopen. Vrachimis met de inworp. Gourounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua Latsia - yousef mohmed 1:1

53e minuut.
Louka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İsmail de bal. Marangos is nu in balbezit. Marangos schiet op doel. Demetriadis probeert de bal aan de voet te houden. Trisokkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Marangos verovert de bal door een tackle van achteren. Marangos passt de bal in één keer door. Kerim Güneş probeert naar een medespeler te passen. Ayiomamitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayiomamitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gourounias passt de bal met de wreef. İsmail is nu in balbezit. İsmail geeft een lange en hoge pass. Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
İsmail is nu in balbezit. İsmail passt de bal in één keer door. Larkou speelt de bal door. Klungelig pakt Raif Denktaş de bal. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Latsia - yousef mohmed 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Latsia 46%, yousef mohmed 54%.
F.C. Steaua Latsia - yousef mohmed 1:2