Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef mohmed F.C. Steaua Latsia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Raif Denktaş is nu in balbezit. Papadimitiou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raif Denktaş raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gourounias neemt zijn aanloop. Bendaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef mohmed - F.C. Steaua Latsia 1:0

10e minuut.
Kerim Güneş geeft een hoge lob. Christofi kopt de bal weg. Konnafis met een sublieme pass. Daar is Raif Denktaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raif Denktaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kerim Güneş is nu in balbezit. Gourounias onderschept slim de pass. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias verovert de bal door een tackle van achteren. Gourounias geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef mohmed - F.C. Steaua Latsia 2:0

14e minuut.
Avkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Louka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konnafis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Louka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Louka kan niet meer verder spelen. Ayiomamitis komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Trisokkas trapt de bal weg van het doel. Kerim Güneş kopt de bal weg. Klungelig pakt Christofi de bal. Pontzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontzios draait met de bal, schiet en ... Trisokkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Sıdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourounias verovert de bal door een tackle van achteren. Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş schiet op doel. Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
İsmail passt de bal zonder na te denken. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerim Güneş maakt een afschuwelijke overtreding. Kerim Güneş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 42%, F.C. Steaua Latsia 58%.
yousef mohmed - F.C. Steaua Latsia 2:0

47e minuut.
Yorgancıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karvazonis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Karvazonis rent richting de bal. Christofi verovert de bal door een tackle van achteren. Marangos rent richting de bal. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Papadimitiou rent richting de bal. Papadimitiou probeert naar een medespeler te passen. Marangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangos probeert naar een medespeler te passen. Ayiomamitis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrachimis passt de bal met de wreef. Marangos probeert naar een medespeler te passen. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef mohmed - F.C. Steaua Latsia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 44%, F.C. Steaua Latsia 56%.
yousef mohmed - F.C. Steaua Latsia 2:1