Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omorfi sk-jn751226@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Fındık probeert naar een medespeler te passen. Papaloukas is nu in balbezit. Papaloukas passt de bal in één keer door. Bensen rent richting de bal. Bensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Drakos probeert naar een medespeler te passen. İncirli probeert naar een medespeler te passen. Ioannou rent richting de bal. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 51%, sk-jn751226@hotmail.com 49%.
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 0:1

50e minuut.
Özsoylular rent richting de bal. Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular draait met de bal, schiet en ... Ioannou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 0:2

57e minuut.
Drakos kopt de bal weg. Daar is Kav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ... Kürşat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 1:2

63e minuut.
Nikita kopt de bal weg. Petrou rent richting de bal. Papaloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ersan is nu in balbezit. Ersan geeft een hoge lob. Fındık kopt de bal weg. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Papaloukas rent richting de bal. Bensen rent richting de bal. Papaloukas is nu in balbezit. Bensen is nu in balbezit. Bensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Athanasiou met de inworp. Nikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikita passt de bal in één keer door. Bensen is nu in balbezit. Bensen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 53%, sk-jn751226@hotmail.com 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
omorfi - sk-jn751226@hotmail.com 2:2