Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CYPRUS 13 yousef mohmed
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Alpturk rent richting de bal. Christofi rent richting de bal. Alpturk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alpturk krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Konnafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CYPRUS 13 - yousef mohmed 1:0

12e minuut.
İsmail passt de bal zonder na te denken. Christofi heeft problemen om de bal te vangen. Aggelides is nu in balbezit. Aggelides geeft een lange en hoge pass. Daar is Hacı Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Avkıran geeft een hoge lob. Inworp. Violaris met een snelle inworp. Alpturk rent richting de bal. Alpturk draait met de bal, schiet en ... Trisokkas bokst de bal weg.

39e minuut.
Trisokkas trapt de bal weg. Moraris kopt de bal weg. Daar is Hacı Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CYPRUS 13 - yousef mohmed 2:0

40e minuut.
Raif Denktaş speelt de bal door. Daar is Kaşif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 35%, yousef mohmed 65%.
CYPRUS 13 - yousef mohmed 2:0

52e minuut.
Theocharous geeft een hoge lob. Inworp. Christofi met een snelle inworp. Larkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Konnafis passt de bal in één keer door. Avkıran probeert de bal aan de voet te houden. Violaris met een sublieme pass. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Trisokkas bokst de bal weg. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aggelides is nu in balbezit. Aggelides geeft een lange en hoge pass. Moraris heeft problemen om de bal te vangen. Alpturk rent richting de bal. Alpturk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Trisokkas trapt de bal weg van het doel. Moraris kopt de bal weg. Avkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Violaris onderschept slim de pass. Violaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 40%, yousef mohmed 60%.
CYPRUS 13 - yousef mohmed 2:0