Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تتفته sk-jn751226@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Laifis geeft een hoge lob. Bendaşan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İnan neemt de hoekschop. Kambilli kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - sk-jn751226@hotmail.com 0:1

10e minuut.
İnan verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylular rent richting de bal. Bendaşan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bendaşan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Şener met een snelle inworp. Laifis rent richting de bal. Özsoylular verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Özsoylular, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylular schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Şener geeft een hoge lob. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifides met een sublieme pass. Nadiri is nu in balbezit. Nadiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
تتفته - sk-jn751226@hotmail.com 1:1

24e minuut.
Şener met een sublieme pass. Özsoylular is nu in balbezit. Özsoylular passt de bal met de wreef. Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannou draait met de bal, schiet en ... Çağra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - sk-jn751226@hotmail.com 1:2

26e minuut.
Kapsalis onderschept slim de pass. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsalis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kapsalis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Petrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener onderschept slim de pass. Şener met een sublieme pass. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Özsoylular rent richting de bal. Kapsalis onderschept slim de pass. Kapsalis met een sublieme pass. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu schiet op doel. Kürşat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 63%, sk-jn751226@hotmail.com 37%.
تتفته - sk-jn751226@hotmail.com 1:2

55e minuut.
Kav geeft de bal voor. Boyacı kopt de bal weg. Ali Talat heeft problemen om de bal te vangen. Nadiri rent richting de bal. Nadiri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Boyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyacı geeft een lange en hoge pass. Kapsalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İncirli probeert naar een medespeler te passen. İnan is nu in balbezit. İnan geeft de bal voor. Çağra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 45%, sk-jn751226@hotmail.com 55%.
تتفته - sk-jn751226@hotmail.com 1:2