Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sk-jn751226@hotmail.com تتفته
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tsolakidis passt de bal zonder na te denken. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular probeert naar een medespeler te passen. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ali Talat verovert de bal door een tackle van achteren. Ali Talat geeft de bal voor. Klungelig pakt Ioannou de bal. Özsoylular is nu in balbezit. Özsoylular schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kapsalis speelt de bal door. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Kav rent richting de bal. Celalletinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sk-jn751226@hotmail.com - تتفته 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk-jn751226@hotmail.com 47%, تتفته 53%.
sk-jn751226@hotmail.com - تتفته 0:1

52e minuut.
Kapsalis probeert naar een medespeler te passen. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular probeert naar een medespeler te passen. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nadiri is nu in balbezit. Ersan verovert de bal door een tackle van achteren. Ersan met een sublieme pass. Tsolakidis is nu in balbezit. Tsolakidis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oraloğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özsoylular is nu in balbezit. Özsoylular schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tsolakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis geeft een hoge lob. Dayıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ioannou is nu in balbezit. Ioannou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
İncirli met een sublieme pass. İnan rent richting de bal. Bendaşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İnan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özsoylular zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sk-jn751226@hotmail.com - تتفته 1:1

80e minuut.
Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu geeft een lange en hoge pass. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri rent richting de bal. Nadiri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk-jn751226@hotmail.com 28%, تتفته 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sk-jn751226@hotmail.com - تتفته 1:1