Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CYPRUS 13 mario bogdan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Güneş schiet op doel. Latifoğlu met een sublieme pass. Daar is Moraris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaşif rent richting de bal. Kaşif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CYPRUS 13 - mario bogdan 1:0

30e minuut.
Moraris rent richting de bal. Moraris passt de bal met de wreef. Zografos is nu in balbezit. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Moraris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris is nu in balbezit. Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Antoniadis heeft problemen om de bal te vangen. Güneş is nu in balbezit. Güneş passt de bal in één keer door. Kaşif bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif haalt uit met een fantastische trap. Paraskeua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 41%, mario bogdan 59%.
CYPRUS 13 - mario bogdan 1:0

49e minuut.
Aşçıoğulları geeft de bal voor. Aggelides rent richting de bal. Leoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leoni krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif onderschept slim de pass. Kaşif speelt de bal door. Güneş rent richting de bal. Güneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Paulou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başyiğit met de inworp. Zografos rent richting de bal. Zografos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CYPRUS 13 52%, mario bogdan 48%.
CYPRUS 13 - mario bogdan 1:0