Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mario bogdan CYPRUS 13
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Alpturk bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifoğlu onderschept slim de pass. Latifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Uludağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leoni probeert de bal met de borst te controleren. Alpturk rent richting de bal. Alpturk met een sublieme pass. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - CYPRUS 13 0:1

30e minuut.
Kaşif passt de bal met de wreef. Papanikolaou rent richting de bal. Papanikolaou geeft een hoge lob. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nikolaidis is nu in balbezit. Zeki Avcı is nu in balbezit. Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Uludağ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 45%, CYPRUS 13 55%.
mario bogdan - CYPRUS 13 0:1

48e minuut.
Başyiğit met een sublieme pass. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis speelt de bal door. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Antoniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpturk is nu in balbezit. Alpturk passt de bal met de wreef. Kaşif is nu in balbezit. Kaşif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 34%, CYPRUS 13 66%.
mario bogdan - CYPRUS 13 0:1