Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omorfi F.C. Steaua Latsia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Nikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikita met een sublieme pass. Drakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pelentritis rent richting de bal. Pelentritis geeft een hoge lob. Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bendaşan trapt de bal weg van het doel. Athanasiou kopt de bal weg. Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - F.C. Steaua Latsia 1:0

29e minuut.
Kleanthous kopt de bal weg. Papadimitiou heeft problemen om de bal te vangen. Bensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Louka onderschept slim de pass. Papadimitiou rent richting de bal. Louka rent richting de bal. Bensen is nu in balbezit. Bensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nikita kopt de bal weg. Papadimitiou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bensen rent richting de bal. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - F.C. Steaua Latsia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 41%, F.C. Steaua Latsia 59%.
omorfi - F.C. Steaua Latsia 2:0

60e minuut.
Louka met de inworp. Marangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marangos raakt geblesseerd tijdens het duel. Yorgancıoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hasipoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 46%, F.C. Steaua Latsia 54%.
omorfi - F.C. Steaua Latsia 2:0