Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تتفته ionut-elvis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hadjiloizou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bendaşan de bal. Sezenler rent richting de bal. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - ionut-elvis 0:1

4e minuut.
Celalletinoğlu met een sublieme pass. Nadiri rent richting de bal. Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Louvaris geeft een lange en hoge pass. Papaioannou probeert de bal met de borst te controleren. Celalletinoğlu onderschept slim de pass. Nadiri rent richting de bal. Nadiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu is nu in balbezit. Sezenler onderschept slim de pass. Sezenler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Sigrasitis passt de bal zonder na te denken. Daar is Elmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elmas probeert naar een medespeler te passen. Sezenler rent richting de bal. Sezenler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Oraloğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zangilos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elmas is nu in balbezit. Elmas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Papaioannou geeft een hoge lob. Laifis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadjiloizou. Hadjiloizou krijgt een gele kaart. Laifis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Laifis kan niet meer verder spelen. Dayıoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 46%, ionut-elvis 54%.
تتفته - ionut-elvis 0:1

48e minuut.
Elmas speelt de bal door. Sezenler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oraloğlu. Oraloğlu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Şener verovert de bal door een tackle van achteren. Şener met een sublieme pass. Nadiri is nu in balbezit. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kambilli geeft de bal voor. Roussounides bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şener. Roussounides moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Roussounides kan niet meer verder spelen. Albayrak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dayıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Demirel Sazlık met een snelle inworp. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kambilli verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiloizou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadiri. Nadiri krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Nadiri kopt de bal weg. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri is nu in balbezit. Nadiri haalt uit met een fantastische trap. Necatigil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Louvaris is nu in balbezit. Louvaris geeft de bal voor. Papaioannou rent richting de bal. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 46%, ionut-elvis 54%.
تتفته - ionut-elvis 0:1