Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef mohmed sk-jn751226@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Ersan probeert naar een medespeler te passen. Larkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkou probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş is nu in balbezit. Raif Denktaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef mohmed - sk-jn751226@hotmail.com 1:0

17e minuut.
İncirli is nu in balbezit. İncirli met een sublieme pass. Demetriadis rent richting de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trisokkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
İncirli is nu in balbezit. İncirli passt de bal zonder na te denken. Hacı Ali is nu in balbezit. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Avkıran met een snelle inworp. Daar is Konnafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylular begaat een overtreding. Özsoylular krijgt een gele kaart.

42e minuut.
İncirli geeft een hoge lob. Tsolakidis is nu in balbezit. Konnafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis onderschept slim de pass. Tsolakidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 66%, sk-jn751226@hotmail.com 34%.
yousef mohmed - sk-jn751226@hotmail.com 1:0

55e minuut.
Hacı Ali geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyacı met de inworp. Özsoylular bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylular draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Christofi met een sublieme pass. Larkou rent richting de bal. Larkou probeert naar een medespeler te passen. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
İsmail rent richting de bal. İnan onderschept slim de pass. Christofi geeft een hoge lob. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Özsoylular controleert de bal met de borst. Christofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylular onderschept slim de pass. Ioannou is nu in balbezit. Ioannou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 61%, sk-jn751226@hotmail.com 39%.
yousef mohmed - sk-jn751226@hotmail.com 1:0