Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تتفته mario bogdan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Kapsalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsalis passt de bal in één keer door. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - mario bogdan 0:1

28e minuut.
Zografos rent richting de bal. Laifis verovert de bal door een tackle van achteren. Laifis passt de bal in één keer door. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Çağra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - mario bogdan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 59%, mario bogdan 41%.
تتفته - mario bogdan 0:2

51e minuut.
Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos geeft de bal voor. Kambilli kopt de bal weg. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nadiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zografos rent richting de bal. Kapsalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsalis passt de bal in één keer door. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ... Paraskeua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - mario bogdan 1:2

64e minuut.
Kapsalis met een sublieme pass. Nadiri heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoniadis. Nadiri raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nadiri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Antoniadis probeert naar een medespeler te passen. Latifoğlu rent richting de bal. Latifoğlu speelt de bal door. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Iosifides speelt de bal door. Latifoğlu is nu in balbezit. Nadiri maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nadiri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Kapsalis heeft problemen om de bal te vangen. Zografos rent richting de bal. Zografos passt de bal met de wreef. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 54%, mario bogdan 46%.
تتفته - mario bogdan 1:2