Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mario bogdan تتفته
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zografos verovert de bal door een tackle van achteren. Zografos speelt de bal door. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. Çağra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - تتفته 1:0

13e minuut.
Latifoğlu passt de bal met de wreef. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos probeert naar een medespeler te passen. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. Çağra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Laifis is nu in balbezit. Latifoğlu onderschept slim de pass. Latifoğlu speelt de bal door. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Leoni kopt de bal weg. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis met een sublieme pass. Daar is Nikolaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 37%, تتفته 63%.
mario bogdan - تتفته 1:0

52e minuut.
Nadiri passt de bal met de wreef. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu passt de bal in één keer door. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifides haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Louvaris probeert naar een medespeler te passen. Kapsalis heeft problemen om de bal te vangen. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - تتفته 2:0

77e minuut.
Kapsalis speelt de bal door. Nadiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifoğlu speelt de bal door. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Çağra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - تتفته 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 46%, تتفته 54%.
mario bogdan - تتفته 3:0