Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omorfi yousef mohmed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık onderschept slim de pass. Fındık geeft een hoge lob. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Konnafis controleert de bal met de borst. Konnafis met een sublieme pass. Gourounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
İsmail onderschept slim de pass. İsmail geeft een hoge lob. Nikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gourounias met een sublieme pass. Daar is Çağda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağda geeft een lange en hoge pass. Papaloukas heeft problemen om de bal te vangen. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap. Trisokkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vrachimis verovert de bal door een tackle van achteren. Vrachimis geeft de bal voor. Raif Denktaş kopt de bal weg. Larkou is nu in balbezit. Larkou geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bensen verovert de bal door een tackle van achteren. Bensen met een sublieme pass. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap. Hacı Ali probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 56%, yousef mohmed 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
omorfi - yousef mohmed 0:0

47e minuut.
Vrachimis onderschept slim de pass. Vrachimis met een sublieme pass. Drakos speelt de bal door. Papaloukas heeft problemen om de bal te vangen. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pelentritis is nu in balbezit. Pelentritis geeft de bal voor. Klungelig pakt Demetriadis de bal. Papaloukas is nu in balbezit. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omorfi - yousef mohmed 1:0

54e minuut.
Konnafis geeft een hoge lob. Gourounias is nu in balbezit. Nikita rent richting de bal. Gourounias onderschept slim de pass. Gourounias geeft een hoge lob. Hasipoğlu bokst de bal weg.

56e minuut.
Nikita kopt de bal weg. Klungelig pakt Avkıran de bal. Avkıran geeft een hoge lob. Daar is Raif Denktaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raif Denktaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omorfi 47%, yousef mohmed 53%.
omorfi - yousef mohmed 1:0