Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua Latsia ionut-elvis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Roussounides geeft een lange en hoge pass. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas passt de bal zonder na te denken. Sezenler rent richting de bal. Sezenler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Elmas kopt de bal weg. Zangilos is nu in balbezit. Zangilos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sezenler de bal. Sezenler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Latsia - ionut-elvis 0:1

23e minuut.
Sigrasitis passt de bal in één keer door. Kerim Güneş rent richting de bal. Elmas rent richting de bal. Elmas schiet op doel. Bendaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Latsia - ionut-elvis 0:2

42e minuut.
Papadimitiou rent richting de bal. Sezenler onderschept slim de pass. Elmas is nu in balbezit. Elmas schiet op doel. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Latsia - ionut-elvis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Latsia 49%, ionut-elvis 51%.
F.C. Steaua Latsia - ionut-elvis 0:3

59e minuut.
Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firis probeert naar een medespeler te passen. Sezenler is nu in balbezit. Sezenler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sigrasitis speelt de bal door. Elmas is nu in balbezit. Elmas speelt de bal door. Sezenler is nu in balbezit. Sezenler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kleanthous geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zangilos met een snelle inworp. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bendaşan met een harde bal richting middenveld. Sigrasitis rent richting de bal. Sigrasitis met een sublieme pass. Demirel Sazlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel Sazlık geeft een hoge lob. Bendaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pontzios rent richting de bal. Mavromatis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pontzios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pontzios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Louka heeft problemen om de bal te vangen. Louka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Latsia 49%, ionut-elvis 51%.
F.C. Steaua Latsia - ionut-elvis 0:3