Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ionut-elvis F.C. Steaua Latsia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hadjiloizou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiloizou passt de bal zonder na te denken. Kleanthous bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezenler onderschept slim de pass. Sezenler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pontzios met de inworp. Papadimitiou rent richting de bal. Papadimitiou geeft een hoge lob. Marangos rent richting de bal. Marangos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - F.C. Steaua Latsia 0:1

38e minuut.
Doeltrap. Kissonergis trapt de bal weg van het doel. Kerim Güneş kopt de bal weg. Marangos rent richting de bal. Marangos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 38%, F.C. Steaua Latsia 62%.
ionut-elvis - F.C. Steaua Latsia 0:1

47e minuut.
Elmas passt de bal zonder na te denken. Demirel Sazlık heeft problemen om de bal te vangen. Demirel Sazlık geeft een lange en hoge pass. Zangilos is nu in balbezit. Zangilos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hadjiloizou kopt de bal weg. Kerim Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elmas krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hadjiloizou is nu in balbezit. Marangos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadjiloizou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadjiloizou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Menoikou kopt de bal weg. Papadimitiou heeft problemen om de bal te vangen. Sezenler rent richting de bal. Sezenler schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Demirel Sazlık is nu in balbezit. Demirel Sazlık geeft een hoge lob. Sezenler rent richting de bal. Sezenler schiet op doel. Firis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Louka is nu in balbezit. Louka geeft een hoge lob. Kerim Güneş is nu in balbezit. Marangos is nu in balbezit. Marangos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 44%, F.C. Steaua Latsia 56%.
ionut-elvis - F.C. Steaua Latsia 0:1