Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mario bogdan yousef mohmed
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Raif Denktaş onderschept slim de pass. Raif Denktaş geeft een hoge lob. Themistocleous probeert de bal aan de voet te houden. Larkou is nu in balbezit. Larkou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Latifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit geeft een hoge lob. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Avkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanikolaou onderschept slim de pass. Papanikolaou met een sublieme pass. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avkıran met een snelle inworp. Vrachimis is nu in balbezit. Vrachimis haalt uit met een fantastische trap. Raif Denktaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - yousef mohmed 0:1

24e minuut.
Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis geeft een hoge lob. Daar is Hacı Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trisokkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Latifoğlu passt de bal in één keer door. Zografos rent richting de bal. Konnafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Antoniadis controleert de bal met de borst. Gourounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş heeft problemen om de bal te vangen. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Demetriadis is nu in balbezit. Zografos onderschept slim de pass. Zografos passt de bal zonder na te denken. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 42%, yousef mohmed 58%.
mario bogdan - yousef mohmed 0:1

49e minuut.
İsmail speelt de bal door. Christofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mario bogdan - yousef mohmed 1:1

63e minuut.
Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis geeft een lange en hoge pass. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis schiet op doel. Trisokkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - yousef mohmed 2:1

82e minuut.
Leoni rent richting de bal. Vrachimis verovert de bal door een tackle van achteren. Leoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vrachimis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrachimis met een snel genomen vrije trap. Paraskeua bokst de bal weg. Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Avkıran is nu in balbezit. Papanikolaou verovert de bal door een tackle van achteren. Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 47%, yousef mohmed 53%.
mario bogdan - yousef mohmed 2:1