Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef mohmed mario bogdan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zografos is nu in balbezit. Zografos passt de bal zonder na te denken. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap. Trisokkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
İsmail is nu in balbezit. Nikolaidis onderschept slim de pass. Konnafis begaat een overtreding. Konnafis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vrachimis is nu in balbezit. Leoni verovert de bal door een tackle van achteren. Leoni geeft een hoge lob. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Christofi de bal. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Christofi zijn tegenspeler op de grond. Christofi krijgt een gele kaart. Başyiğit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Başyiğit kan niet meer verder spelen. Malekkos komt het veld opgelopen. Latifoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nikolaidis is nu in balbezit. Trisokkas probeert naar een medespeler te passen. Papanikolaou kopt de bal weg. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Christofi passt de bal in één keer door. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias verovert de bal door een tackle van achteren. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef mohmed - mario bogdan 1:0

32e minuut.
Antoniadis passt de bal in één keer door. Nikolaidis is nu in balbezit. Hacı Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Papanikolaou verovert de bal door een tackle van achteren. Papanikolaou geeft de bal voor. Malekkos controleert de bal met de borst. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
İsmail rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malekkos met de inworp. Klungelig pakt Zografos de bal. Zografos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 64%, mario bogdan 36%.
yousef mohmed - mario bogdan 1:0

48e minuut.
Gourounias onderschept slim de pass. Gourounias draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kleovoulou de bal. Raif Denktaş is nu in balbezit. Raif Denktaş haalt uit met een fantastische trap. Paraskeua bokst de bal weg.

69e minuut.
Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Zografos rent richting de bal. Zografos passt de bal met de wreef. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Vrachimis verovert de bal door een tackle van achteren. Vrachimis geeft een lange en hoge pass. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias rent richting de bal. Gourounias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Leoni probeert naar een medespeler te passen. Papanikolaou is nu in balbezit. Papanikolaou geeft de bal voor. Nikolaidis controleert de bal met de borst. Nikolaidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Konnafis geeft de bal voor. Themistocleous rent richting de bal. Larkou is nu in balbezit. Raif Denktaş is nu in balbezit. Raif Denktaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Konnafis geeft een hoge lob. Antoniadis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vrachimis neemt de hoekschop. Larkou krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 52%, mario bogdan 48%.
yousef mohmed - mario bogdan 1:0