Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed tarek MAHMOUD122121
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rabie passt de bal zonder na te denken. El Gohari is nu in balbezit. Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad schiet op doel. Ewees werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Abdul-Fattah met de inworp. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad haalt uit met een fantastische trap. Bazoka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rakin rent richting de bal. Rabie rent richting de bal. Gouda rent richting de bal. Rakin onderschept slim de pass. Rakin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rakin verovert de bal door een tackle van achteren. Rabie is nu in balbezit. Abdel Aal onderschept slim de pass. Rakin is nu in balbezit. Rakin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abd El-Hafeez met een sublieme pass. Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad probeert naar een medespeler te passen. El Gohari is nu in balbezit. El Gohari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed tarek 46%, MAHMOUD122121 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed tarek - MAHMOUD122121 0:0

49e minuut.
Aboutraika geeft een lange en hoge pass. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad passt de bal in één keer door. El Gohari rent richting de bal. El Gohari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Abdel Aal met een sublieme pass. Abd El-Hafeez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abd El-Gawad zijn tegenspeler op de grond. Abd El-Gawad krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Rakin passt de bal zonder na te denken. Ubaid is nu in balbezit. Rabie verovert de bal door een tackle van achteren. Rabie draait met de bal, schiet en ... Salah Zaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed tarek - MAHMOUD122121 1:0

90e minuut.
Bazoka geeft een hoge lob. El-Maghraby bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Maghraby geeft een hoge lob. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari haalt uit met een fantastische trap. Ewees bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed tarek 42%, MAHMOUD122121 58%.
ahmed tarek - MAHMOUD122121 1:0