Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosasa AMR FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


36e minuut.
Fawwaz speelt de bal door. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokhtar speelt de bal door. Kalil is nu in balbezit. Kalil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 43%, AMR FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosasa - AMR FC 0:0

63e minuut.
Elkhateib passt de bal in één keer door. Amer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawwaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fawwaz krijgt een gele kaart. Amer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amer kan niet meer verder spelen. Al Lowzi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maimun passt de bal zonder na te denken. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokhtar passt de bal met de wreef. Daar is Kalil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalil schiet op doel. Zaim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - AMR FC 1:0

71e minuut.
Al Lowzi geeft de bal voor. Alaa kopt de bal weg. Elkhateib bereikt de bal nog maar net als eerste. Badran bereikt de bal nog maar net als eerste. Badran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 54%, AMR FC 46%.
Rosasa - AMR FC 1:0