Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmed ltpheelmagek
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Abdul-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab onderschept slim de pass. El-Mayah rent richting de bal. Diab verovert de bal door een tackle van achteren. Diab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Abdelzaher is nu in balbezit. Basel verovert de bal door een tackle van achteren. Basel passt de bal zonder na te denken. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mounir bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab haalt uit met een fantastische trap. Kamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhmed - ltpheelmagek 1:0

30e minuut.
Abdel Nabi is nu in balbezit. Swedan onderschept slim de pass. Al Lowzi is nu in balbezit. Swedan onderschept slim de pass. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmed 63%, ltpheelmagek 37%.
mhmed - ltpheelmagek 1:0

46e minuut.
Daar is Tarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diab is nu in balbezit. El-Mayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab onderschept slim de pass. Diab haalt uit met een fantastische trap. Kamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan rent richting de bal. Swedan geeft een hoge lob. Tarak rent richting de bal. Tarak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mhmed - ltpheelmagek 1:1

54e minuut.
Yasien heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Nabi is nu in balbezit. Abdel Nabi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarak de bal. Tarak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Abdelzaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelzaher geeft een hoge lob. Diab heeft problemen om de bal te vangen. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Qasim passt de bal in één keer door. El-Mayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riyad krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Abdelzaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelzaher passt de bal zonder na te denken. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir geeft een hoge lob. Kamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajjaj trapt de bal weg. Diab kopt de bal weg. Zahir rent richting de bal. Zahir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Abd Rabo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swedan de bal. Abdel Nabi rent richting de bal. Swedan verovert de bal door een tackle van achteren. Swedan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmed 56%, ltpheelmagek 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhmed - ltpheelmagek 1:1