Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHMOUD122121 A.Essam
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Abdel Aal de bal. El-Gazzar rent richting de bal. Abdel Aal maakt een afschuwelijke overtreding. Abdel Aal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. El-Gazzar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abdul-Aliyy wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHMOUD122121 - A.Essam 0:1

5e minuut.
El-Ghandour probeert de bal aan de voet te houden. El Ghandour rent richting de bal. El Ghandour passt de bal zonder na te denken. El-Gazzar rent richting de bal. El-Gazzar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Shaloufa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt El-Ghandour de bal. El-Ghandour geeft een lange en hoge pass. El-Gazzar rent richting de bal. El-Gazzar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ubaid probeert de bal met de borst te controleren. Salah Zaki bokst de bal weg.

21e minuut.
Shafiq onderschept slim de pass. Shafiq passt de bal in één keer door. El-Maghraby is nu in balbezit. Abdul-Aliyy verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Aliyy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHMOUD122121 67%, A.Essam 33%.
MAHMOUD122121 - A.Essam 0:1

54e minuut.
El-Gazzar met een sublieme pass. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Aliyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Aliyy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
El Ghandour geeft de bal voor. El Asrawey rent richting de bal. El Asrawey met een sublieme pass. El-Gazzar is nu in balbezit. El-Gazzar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Nasih de bal. Nasih met een sublieme pass. El-Ameer is nu in balbezit. El-Ameer draait met de bal, schiet en ... Shaloufa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Shafiq passt de bal met de wreef. El Ghandour is nu in balbezit. El Ghandour passt de bal met de wreef. El-Gazzar rent richting de bal. El-Gazzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
El-Ghandour passt de bal met de wreef. El Asrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. Eid geeft de bal voor. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHMOUD122121 57%, A.Essam 43%.
MAHMOUD122121 - A.Essam 0:1