Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
احمد محمد ahmed tarek
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Tmir geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Ewees trapt de bal weg van het doel. Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tmir geeft een lange en hoge pass. Wasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady is nu in balbezit. Atif is nu in balbezit. Atif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Atif met een sublieme pass. Klungelig pakt Mohamady de bal. Wasim is nu in balbezit. Mohamady onderschept slim de pass. Mohamady schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saqr met een sublieme pass. Atif probeert naar een medespeler te passen. Suhayl probeert naar een medespeler te passen. Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - ahmed tarek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 45%, ahmed tarek 55%.
احمد محمد - ahmed tarek 1:0

47e minuut.
Khayyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayyat geeft een lange en hoge pass. Wagdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabie onderschept slim de pass. Rabie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fathi met een sublieme pass. Mohamady rent richting de bal. Gahli begaat een overtreding. Gahli krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kahlil geeft de bal voor. Jihad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atif is nu in balbezit. Atif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - ahmed tarek 2:0

73e minuut.
Atif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abo Gabal komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Saqr verovert de bal door een tackle van achteren. Saqr speelt de bal door. Mohamady met een sublieme pass. Daar is Abo Gabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abo Gabal schiet op doel. Ewees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - ahmed tarek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 33%, ahmed tarek 67%.
احمد محمد - ahmed tarek 3:0