Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosasa ltpheelmagek
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
El Asrawey onderschept slim de pass. El-Mayah is nu in balbezit. El-Mayah probeert naar een medespeler te passen. Tarak is nu in balbezit. Tarak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - ltpheelmagek 0:1

19e minuut.
El Asrawey bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasien onderschept slim de pass. Yasien geeft de bal voor. Alaa heeft problemen om de bal te vangen. Tarak rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Usamah passt de bal met de wreef. Kalil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Mayah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Mayah krijgt een gele kaart. Kalil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalil kan niet meer verder spelen. Sayyid komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Abdul-Rahman geeft een hoge lob. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokhtar geeft een lange en hoge pass. Sayyid rent richting de bal. Sayyid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosasa - ltpheelmagek 1:1

27e minuut.
Swedan passt de bal in één keer door. Fakhir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhir passt de bal in één keer door. Sayyid is nu in balbezit. Sayyid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Usamah onderschept slim de pass. Usamah passt de bal met de wreef. El-Mayah kan de bal niet met de borst controleren. Swedan is nu in balbezit. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 65%, ltpheelmagek 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosasa - ltpheelmagek 1:1

47e minuut.
Yasien geeft een lange en hoge pass. Rahimat kopt de bal weg. Abdul-Rahman kan de bal niet met de borst controleren. Mokhtar rent richting de bal. Mokhtar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sayed kopt de bal weg. El Asrawey rent richting de bal. Swedan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swedan krijgt een gele kaart. El Asrawey raakt geblesseerd tijdens het duel. El Asrawey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ayyad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usamah is nu in balbezit. Usamah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Qasim is nu in balbezit. Qasim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rahimat de bal. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abdul-Rahman is nu in balbezit. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abdul-Rahman zijn tegenspeler op de grond. Mokhtar raakt geblesseerd tijdens het duel. Rahimat met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Maimun geeft de bal voor. Inworp. Basel met de inworp. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kareef probeert naar een medespeler te passen. Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayed geeft een hoge lob. Sayyid rent richting de bal. Sayyid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 49%, ltpheelmagek 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosasa - ltpheelmagek 1:1