Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ltpheelmagek Rosasa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Yasien verovert de bal door een tackle van achteren. Yasien geeft een hoge lob. Daar is Alaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarak rent richting de bal. Tarak draait met de bal, schiet en ... Abbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
El-Mayah geeft een lange en hoge pass. Daar is Swedan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fawwaz rent richting de bal. Swedan verovert de bal door een tackle van achteren. Swedan schiet op doel. Abbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Aslan de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Qasim rent richting de bal. Qasim geeft een hoge lob. Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ltpheelmagek - Rosasa 1:0

40e minuut.
Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahman onderschept slim de pass. Abdul-Rahman speelt de bal door. Kalil rent richting de bal. Kalil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ltpheelmagek - Rosasa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltpheelmagek 44%, Rosasa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ltpheelmagek - Rosasa 1:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakhir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Abd Rabo de bal. Usamah is nu in balbezit. Usamah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ltpheelmagek - Rosasa 1:2

64e minuut.
Fawwaz onderschept slim de pass. Fawwaz probeert naar een medespeler te passen. Ayyad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalil onderschept slim de pass. Kalil schiet op doel. Kamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
El-Mayah heeft problemen om de bal te vangen. Usamah met een sublieme pass. Daar is Ayyad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Qasim rent richting de bal. Qasim speelt de bal door. Tarak is nu in balbezit. Tarak haalt uit met een fantastische trap. Abbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ltpheelmagek - Rosasa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltpheelmagek 35%, Rosasa 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ltpheelmagek - Rosasa 2:2