Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosasa احمد محمد
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Arafa speelt de bal door. Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Basit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid onderschept slim de pass. Sayyid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - احمد محمد 1:0

6e minuut.
Rahimat geeft de bal voor. Fakhir is nu in balbezit. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi probeert naar een medespeler te passen. Suhayl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Maimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamady met een sublieme pass. Abo Gabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Gabal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Rahimat de bal onder controle te krijgen. Mokhtar rent richting de bal. Mokhtar speelt de bal door. Usamah rent richting de bal. Usamah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kharouf probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Abdul-Basit de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - احمد محمد 2:0

34e minuut.
Mokhtar is nu in balbezit. Wagdy maakt een afschuwelijke overtreding. Mokhtar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mokhtar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fathi heeft problemen om de bal te vangen. Sayyid rent richting de bal. Sayyid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kahlil rent richting de bal. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlil begaat een overtreding. Kahlil krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sayyid probeert de bal aan de voet te houden. Saqr is nu in balbezit. Saqr speelt de bal door. Abo Gabal is nu in balbezit. Abo Gabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 52%, احمد محمد 48%.
Rosasa - احمد محمد 2:0

58e minuut.
Haredy trapt de bal weg van het doel. Tmir kopt de bal weg. Aslan rent richting de bal. Mohamady onderschept slim de pass. Mohamady draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Alaa passt de bal zonder na te denken. Saqr heeft problemen om de bal te vangen. Saqr passt de bal zonder na te denken. Abo Gabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Gabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - احمد محمد 2:1

65e minuut.
Suhayl kopt de bal weg. Usamah speelt de bal door. Saqr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid verovert de bal door een tackle van achteren. Sayyid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Usamah rent richting de bal. Kahlil rent richting de bal. Usamah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Usamah krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Abo Gabal is nu in balbezit. Alaa rent richting de bal. Mohamady onderschept slim de pass. Mohamady schiet op doel. Na een snelle pass probeert El Asrawey de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Saqr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usamah bereikt de bal nog maar net als eerste. Usamah probeert naar een medespeler te passen. Sayyid rent richting de bal. Sayyid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 60%, احمد محمد 40%.
Rosasa - احمد محمد 2:1