Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.Essam mhmed
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Riyad geeft een lange en hoge pass. Ragaie probeert naar een medespeler te passen. Shafiq heeft problemen om de bal te vangen. Diab is nu in balbezit. Diab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abdul-Aliyy rent richting de bal. Hanafi onderschept slim de pass. Hanafi passt de bal zonder na te denken. Diab rent richting de bal. Diab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.Essam - mhmed 0:1

17e minuut.
Abdul-Aliyy is nu in balbezit. Abdul-Aliyy geeft de bal voor. El Asrawey is nu in balbezit. El Asrawey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Sayf met een sublieme pass. El Ghandour rent richting de bal. El Ghandour geeft een lange en hoge pass. El-Gazzar heeft problemen om de bal te vangen. El-Gazzar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abdul-Aliyy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sayf de bal onder controle te krijgen. El-Gazzar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gazzar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert GadAllah de bal onder controle te krijgen. Hajjaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Abdul-Aliyy onderschept slim de pass. Abdul-Aliyy speelt de bal door. El-Gazzar rent richting de bal. El-Gazzar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.Essam - mhmed 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.Essam 39%, mhmed 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.Essam - mhmed 1:1

53e minuut.
Abdel Haleem passt de bal met de wreef. Reda heeft problemen om de bal te vangen. Reda probeert naar een medespeler te passen. El-Gazzar rent richting de bal. El-Gazzar draait met de bal, schiet en ... Hajjaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Al Lowzi trapt de bal weg. Ragaie kopt de bal weg. Hanafi is nu in balbezit. Abdul-Aliyy onderschept slim de pass. Abdul-Aliyy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.Essam - mhmed 2:1

65e minuut.
Mounir met een sublieme pass. Diab rent richting de bal. El-Gazzar verovert de bal door een tackle van achteren. El-Gazzar schiet op doel. Hajjaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.Essam - mhmed 3:1

74e minuut.
El Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghandour geeft een lange en hoge pass. El-Gazzar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gazzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.Essam - mhmed 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.Essam 23%, mhmed 77%.
A.Essam - mhmed 4:1