Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ltpheelmagek ahmed tarek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Wasim probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Hafeez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihad rent richting de bal. Swedan onderschept slim de pass. Swedan haalt uit met een fantastische trap. Ewees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ltpheelmagek - ahmed tarek 1:0

24e minuut.
Swedan rent richting de bal. Jihad rent richting de bal. Jihad speelt de bal door. Tarak rent richting de bal. Tarak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kareef onderschept slim de pass. Kareef met een sublieme pass. Swedan is nu in balbezit. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero speelt de bal door. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak is nu in balbezit. Tarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ltpheelmagek - ahmed tarek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltpheelmagek 45%, ahmed tarek 55%.
ltpheelmagek - ahmed tarek 2:0

47e minuut.
Tarak passt de bal in één keer door. Abd El-Hafeez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihad is nu in balbezit. Swedan verovert de bal door een tackle van achteren. Swedan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Thabet met een sublieme pass. Yasien geeft de bal voor. Tarak is nu in balbezit. Tarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ltpheelmagek - ahmed tarek 3:0

53e minuut.
Rakin probeert naar een medespeler te passen. Wasim is nu in balbezit. Swedan rent richting de bal. Khayyat onderschept slim de pass. Khayyat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Kareef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Hafeez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Hafeez geeft een hoge lob. Dardery bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardery geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ayyad rent richting de bal. Rabie onderschept slim de pass. Rakin is nu in balbezit. Rabie is nu in balbezit. Rabie haalt uit met een fantastische trap. Kamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ltpheelmagek 55%, ahmed tarek 45%.
ltpheelmagek - ahmed tarek 3:0