Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
احمد محمد mhmed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abo Gabal rent richting de bal. Mohamady rent richting de bal. Abo Gabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Gabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - mhmed 1:0

7e minuut.
Mohamady is nu in balbezit. Abdel Nabi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Nabi probeert naar een medespeler te passen. Mounir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mounir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wagdy trapt de bal weg. Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady onderschept slim de pass. Mohamady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - mhmed 2:0

22e minuut.
Abdelzaher passt de bal in één keer door. Daar is Mounir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saqr is nu in balbezit. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab schiet op doel. Kharouf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Abo Gabal verovert de bal door een tackle van achteren. GadAllah verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamady verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamady schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 53%, mhmed 47%.
احمد محمد - mhmed 2:0

59e minuut.
Tmir geeft een hoge lob. Daar is Al Lowzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady draait met de bal, schiet en ... Hajjaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - mhmed 3:0

68e minuut.
Mohamady raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nasir al Din komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Abo Gabal bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Feel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Gabal verovert de bal door een tackle van achteren. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - mhmed 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 44%, mhmed 56%.
احمد محمد - mhmed 4:0