Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosasa MAHMOUD122121
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Abd El-Gawad is nu in balbezit. Rahimat is nu in balbezit. Abd El-Gawad onderschept slim de pass. Abd El-Gawad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - MAHMOUD122121 0:1

20e minuut.
Alaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bazoka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Usamah rent richting de bal. Usamah passt de bal in één keer door. Rahimat is nu in balbezit. El Gohari onderschept slim de pass. El Gohari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maimun geeft de bal voor. Abdul-Fattah controleert de bal met de borst. Sayed is nu in balbezit. Abdul-Fattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Fattah geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - MAHMOUD122121 0:2

30e minuut.
Eid is nu in balbezit. Mokhtar is nu in balbezit. Mokhtar geeft een hoge lob. Kalil rent richting de bal. Kalil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Salah Zaki met een harde bal richting middenveld. Rahimat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimat passt de bal zonder na te denken. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Rahimat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahimat geeft een hoge lob. Fakhir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhir schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 45%, MAHMOUD122121 55%.
Rosasa - MAHMOUD122121 0:2

49e minuut.
Abdul-Fattah met de inworp. Rahimat rent richting de bal. Abd El-Gawad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd El-Gawad krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Abd El-Gawad probeert de bal met de borst te controleren. El Asrawey is nu in balbezit. Abd El-Gawad onderschept slim de pass. Abd El-Gawad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - MAHMOUD122121 0:3

56e minuut.
Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. Eid met een sublieme pass. Usamah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalil rent richting de bal. Kalil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Haredy met een harde bal richting middenveld. Usamah is nu in balbezit. Gouda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usamah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Usamah kan niet meer verder spelen. Sayyid komt het veld opgelopen.

84e minuut.
El-Maghraby rent richting de bal. Sayyid verovert de bal door een tackle van achteren. El-Maghraby begaat een overtreding. El-Maghraby krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 67%, MAHMOUD122121 33%.
Rosasa - MAHMOUD122121 0:3