Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosasa ahmed tarek
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rakin passt de bal zonder na te denken. Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokhtar passt de bal zonder na te denken. Kalil rent richting de bal. Kalil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jihad speelt de bal door. Rakin speelt de bal door. Fawwaz is nu in balbezit. Yousri onderschept slim de pass. Yousri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khayyat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakin is nu in balbezit. Rakin haalt uit met een fantastische trap. Yousri springt en kopt de bal. Abbas bokst de bal weg.

45e minuut.
Abd El-Hafeez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakhir rent richting de bal. Fakhir geeft een hoge lob. Fawwaz rent richting de bal. Fawwaz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 44%, ahmed tarek 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosasa - ahmed tarek 0:0

72e minuut.
Maimun geeft de bal voor. El Asrawey is nu in balbezit. Met opzet legt Rakin zijn tegenspeler op de grond. Rakin krijgt een gele kaart. El Asrawey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. El Asrawey kan niet meer verder spelen. Hashim komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rakin heeft problemen om de bal te vangen. Hashim kopt de bal weg. Daar is Abd El-Hafeez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalil is nu in balbezit. Kalil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosasa - ahmed tarek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosasa 39%, ahmed tarek 61%.
Rosasa - ahmed tarek 1:0