Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHMOUD122121 mhmed
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sayf onderschept slim de pass. Sayf geeft de bal voor. Ubaid kopt de bal weg. Diab rent richting de bal. Diab draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Abdul-Fattah passt de bal met de wreef. Daar is Abd El-Gawad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayf speelt de bal door. Mounir rent richting de bal. Mounir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is El Gohari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Nabi is nu in balbezit. El Gohari verovert de bal door een tackle van achteren. El Gohari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAHMOUD122121 - mhmed 1:0

30e minuut.
Abdel Aal speelt de bal door. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad rent richting de bal. El Gohari is nu in balbezit. El Gohari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Eid passt de bal in één keer door. Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad passt de bal in één keer door. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari draait met de bal, schiet en ... Hajjaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Abdel Nabi rent richting de bal. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad met een sublieme pass. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari schiet op doel. Hajjaj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHMOUD122121 - mhmed 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHMOUD122121 37%, mhmed 63%.
MAHMOUD122121 - mhmed 2:0

51e minuut.
Abdel Aal kopt de bal weg. Abdelzaher heeft problemen om de bal te vangen. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Abdel Aal kopt de bal weg. Daar is Abdelzaher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Gawad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Riyad passt de bal zonder na te denken. Zahir rent richting de bal. Zahir speelt de bal door. Klungelig pakt Mounir de bal. Mounir haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Eid de bal onder controle te krijgen. Riyad rent richting de bal. Eid begaat een overtreding. Eid krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nasih geeft een hoge lob. Bazoka kopt de bal weg. Al Lowzi is nu in balbezit. El Gohari verovert de bal door een tackle van achteren. El Gohari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHMOUD122121 31%, mhmed 69%.
MAHMOUD122121 - mhmed 2:0