Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhmed MAHMOUD122121
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Eid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aboutraika komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Riyad met de inworp. Abdel Nabi rent richting de bal. Abdel Nabi met een sublieme pass. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
El-Maghraby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yushua komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Yushua is nu in balbezit. Sayf onderschept slim de pass. Sayf passt de bal zonder na te denken. Diab rent richting de bal. Diab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Abdel Aal onderschept slim de pass. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad passt de bal zonder na te denken. El Gohari rent richting de bal. El Gohari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Abdul-Fattah met een snelle inworp. Klungelig pakt Abd El-Gawad de bal. Abd El-Gawad geeft een hoge lob. Bazoka heeft problemen om de bal te vangen. Bazoka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmed 51%, MAHMOUD122121 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhmed - MAHMOUD122121 0:0

73e minuut.
Abdel Aal is nu in balbezit. Abdel Aal geeft de bal voor. Daar is El-Feel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Fattah onderschept slim de pass. Abdul-Fattah met een sublieme pass. Hajjaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is El Gohari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Gawad rent richting de bal. GadAllah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd El-Gawad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdel Aal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Hajjaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. El Gohari rent richting de bal. El Gohari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mhmed - MAHMOUD122121 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhmed 67%, MAHMOUD122121 33%.
mhmed - MAHMOUD122121 0:1