Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano Iran alidd2322
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Inworp. Forrughi met de inworp. Abdelmajid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid geeft een lange en hoge pass. Rais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tazi passt de bal met de wreef. Braham rent richting de bal. Abdelmajid onderschept slim de pass. Zahed is nu in balbezit. Zahed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano Iran - alidd2322 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 45%, alidd2322 55%.
AC Milano Iran - alidd2322 1:0

52e minuut.
Abdelmajid is nu in balbezit. Zahed rent richting de bal. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahed rent richting de bal. Zahed haalt uit met een fantastische trap. Ziadi bokst de bal weg.

53e minuut.
Braham geeft de bal voor. Lojanazi kopt de bal weg. Zahed heeft problemen om de bal te vangen. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alam geeft een lange en hoge pass. Forrughi bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrughi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zahed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tazi rent richting de bal. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi passt de bal met de wreef. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 53%, alidd2322 47%.
AC Milano Iran - alidd2322 1:0