Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea IFC sorkh-abi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Nemazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemazi passt de bal zonder na te denken. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea IFC - sorkh-abi 0:1

11e minuut.
Machardiegui heeft problemen om de bal te vangen. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala speelt de bal door. Tiabi rent richting de bal. Tiabi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala verovert de bal door een tackle van achteren. Bahri met een sublieme pass. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea IFC 32%, sorkh-abi 68%.
Chelsea IFC - sorkh-abi 0:1

65e minuut.
Machardiegui geeft een hoge lob. Ala kopt de bal weg. Vobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala rent richting de bal. Ala schiet op doel. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda passt de bal in één keer door. Tiabi rent richting de bal. Tiabi schiet op doel. Burujirdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea IFC - sorkh-abi 1:1

79e minuut.
Ala met een sublieme pass. Nemazi rent richting de bal. Nemazi passt de bal zonder na te denken. Vobo is nu in balbezit. Vobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vobo passt de bal in één keer door. Jayhoon is nu in balbezit. Jayhoon geeft een hoge lob. Ala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea IFC 46%, sorkh-abi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea IFC - sorkh-abi 1:1