Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sorkh-abi Chelsea IFC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi passt de bal in één keer door. Hoveyda is nu in balbezit. Rozin onderschept slim de pass. Rozin haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vobo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoveyda geeft een hoge lob. Benachour heeft problemen om de bal te vangen. Nemazi maakt een afschuwelijke overtreding. Nemazi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Benachour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoveyda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hoveyda passt de bal met de wreef. Jayhoon rent richting de bal. Hunyadi maakt een afschuwelijke overtreding. Hunyadi krijgt een gele kaart. Jayhoon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sorkh-abi - Chelsea IFC 0:1

36e minuut.
Er-Rai trapt de bal weg. Tiabi heeft problemen om de bal te vangen. Tiabi passt de bal zonder na te denken. Benachour rent richting de bal. Benachour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorkh-abi 63%, Chelsea IFC 37%.
sorkh-abi - Chelsea IFC 0:1

79e minuut.
Bahri speelt de bal door. Hakala is nu in balbezit. Hakala speelt de bal door. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rozin onderschept slim de pass. Rozin speelt de bal door. Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorkh-abi 68%, Chelsea IFC 32%.
sorkh-abi - Chelsea IFC 0:1