Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolic Chelsea IFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yazdanyar geeft de bal voor. Inworp. Machardiegui met een snelle inworp. Tiabi rent richting de bal. Tiabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Machranai trapt de bal weg van het doel. Hoveyda kopt de bal weg. Daar is Ishraqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misbahi rent richting de bal. Misbahi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perspolic - Chelsea IFC 0:1

14e minuut.
Ishraqi heeft problemen om de bal te vangen. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mualimi de bal. Misbahi rent richting de bal. Misbahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hoveyda is nu in balbezit. Huayata verovert de bal door een tackle van achteren. Huayata met een sublieme pass. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hoveyda verovert de bal door een tackle van achteren. Hoveyda probeert naar een medespeler te passen. Leloup met een sublieme pass. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
perspolic - Chelsea IFC 1:1

34e minuut.
Hoveyda passt de bal zonder na te denken. Tiabi kan de bal niet met de borst controleren. Tiabi met een sublieme pass. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
perspolic - Chelsea IFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolic 56%, Chelsea IFC 44%.
perspolic - Chelsea IFC 1:2

50e minuut.
Ishraqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leloup is nu in balbezit. Tiabi maakt een afschuwelijke overtreding. Tiabi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi geeft de bal voor. Leloup rent richting de bal. Tiabi onderschept slim de pass. Tiabi geeft een hoge lob. Zanjani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hakala rent richting de bal. Huayata onderschept slim de pass. Huayata passt de bal in één keer door. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolic 33%, Chelsea IFC 67%.
perspolic - Chelsea IFC 1:2