Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakil Abad sorkh-abi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 15.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ettayeb rent richting de bal. Rozin rent richting de bal. Ettayeb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Jafari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayhoon met een snelle inworp. Rozin rent richting de bal. Rozin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Benhalimaya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roohizadegan de bal onder controle te krijgen. Eudeline rent richting de bal. Eudeline schiet op doel. Mumtazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakil Abad - sorkh-abi 1:0

35e minuut.
Ansary onderschept slim de pass. Nemazi rent richting de bal. Ansary onderschept slim de pass. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 58%, sorkh-abi 42%.
Vakil Abad - sorkh-abi 1:0

48e minuut.
Bejaoumi geeft een lange en hoge pass. Eudeline is nu in balbezit. Shahy verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rozin rent richting de bal. Rozin passt de bal zonder na te denken. Nemazi controleert de bal met de borst. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vobo is nu in balbezit. Rozin rent richting de bal. Ansary onderschept slim de pass. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ettayeb met een sublieme pass. Bahri rent richting de bal. Benhalimaya onderschept slim de pass. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Mumtazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakil Abad - sorkh-abi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 37%, sorkh-abi 63%.
Vakil Abad - sorkh-abi 2:0