Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alidd2322 Chelsea IFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Hakala kopt de bal weg. Mazlum speelt de bal door. Klungelig pakt Siamiadi de bal. Siamiadi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akhlaqi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi rent richting de bal. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alidd2322 - Chelsea IFC 1:0

35e minuut.
Tiabi is nu in balbezit. Tiabi draait met de bal, schiet en ... Kaleel Hajjaji heeft problemen om de bal te vangen. Misbahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi verovert de bal door een tackle van achteren. Misbahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 52%, Chelsea IFC 48%.
alidd2322 - Chelsea IFC 1:0

50e minuut.
Hoveyda passt de bal zonder na te denken. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi verovert de bal door een tackle van achteren. Misbahi haalt uit met een fantastische trap. Ziadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi rent richting de bal. Tiabi geeft een lange en hoge pass. Misbahi rent richting de bal. Misbahi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 47%, Chelsea IFC 53%.
alidd2322 - Chelsea IFC 1:0