Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano Iran Vakil Abad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


36e minuut.
Jafari is nu in balbezit. Jafari speelt de bal door. Klungelig pakt Ghurani de bal. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano Iran - Vakil Abad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 42%, Vakil Abad 58%.
AC Milano Iran - Vakil Abad 1:0

54e minuut.
Bejaoumi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benhalimaya rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tazi ... Strafschop! Tazi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Benhalimaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benhalimaya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milano Iran - Vakil Abad 1:1

57e minuut.
Ettayeb passt de bal met de wreef. Eudeline rent richting de bal. Eudeline passt de bal in één keer door. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Lahcen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Armanjani passt de bal zonder na te denken. Benhalimaya rent richting de bal. Ibn-Latif maakt een afschuwelijke overtreding. Ibn-Latif krijgt een gele kaart. Benhalimaya raakt geblesseerd tijdens het duel. Ansary zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline schiet op doel. Lahcen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano Iran - Vakil Abad 1:2

75e minuut.
Qazai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejaoumi met een snelle inworp. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano Iran 55%, Vakil Abad 45%.
AC Milano Iran - Vakil Abad 1:2