Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakil Abad alidd2322
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 18
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ansary is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liib. Ansary is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ansary zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline onderschept slim de pass. Eudeline haalt uit met een fantastische trap. Ziadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Al-Malik onderschept slim de pass. Mazlum rent richting de bal. Mazlum passt de bal met de wreef. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Liib onderschept slim de pass. Liib speelt de bal door. Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bejaoumi geeft de bal voor. Kalabane kopt de bal weg. Benhalimaya probeert de bal met de borst te controleren. Eudeline rent richting de bal. Eudeline schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 44%, alidd2322 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakil Abad - alidd2322 0:0

71e minuut.
Klungelig pakt Ansary de bal. Akhlaqi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ettayeb. Ettayeb krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 45%, alidd2322 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakil Abad - alidd2322 0:0