Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sorkh-abi alidd2322
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Ziadi trapt de bal weg. Akhlaqi kopt de bal weg. Klungelig pakt Roohizadegan de bal. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sorkh-abi - alidd2322 0:1

32e minuut.
Burujirdi met een harde bal richting middenveld. Al-Malik kopt de bal weg. Nemazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Liib speelt de bal door. Mkadmi met een sublieme pass. Mahallati rent richting de bal. Vobo verovert de bal door een tackle van achteren. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorkh-abi 55%, alidd2322 45%.
sorkh-abi - alidd2322 0:1

54e minuut.
Mahallati speelt de bal door. Liib is nu in balbezit. Liib passt de bal zonder na te denken. Horta is nu in balbezit. Horta geeft een lange en hoge pass. Burujirdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sorkh-abi - alidd2322 0:2

60e minuut.
Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi geeft de bal voor. Alam probeert de bal aan de voet te houden. Vobo is nu in balbezit. Vobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nemazi is nu in balbezit. Liib rent richting de bal. Nemazi rent richting de bal. Nemazi geeft de bal voor. Mazlum kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mahallati geeft de bal voor. Inworp. Mkadmi met de inworp. Sad Hujayrah kan de bal niet met de borst controleren. Sad Hujayrah geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorkh-abi 55%, alidd2322 45%.
sorkh-abi - alidd2322 0:2